Recursos bibliogràfics subvencionats

Accés a l’UpToDate des de les aplicacions mòbils

 

Des d’ara podeu accedir a la base de dades de presa de decisions clíniques UpToDate des de les vostres aplicacions mòbils.

Per poder accedir-hi i descarregar l’app haureu d’accedir a l’UpToDate des dels Recursos bibliogràfics subvencionats de la Biblioteca Virtual del Sistema Sanitari Públic de Catalunya amb el vostre usuari i contrasenya d'accés remot.

Una vegada que hi hagueu accedit, us haureu de registrar per crear-vos un compte d’usuari seguint les instruccions que us podeu descarregar aquí: instruccions per accedir a l’UpToDate des dels aplicacions mòbils.

Aquest compte d’usuari us facilitarà poder disposar de tota la vostra activitat personal, des de crèdits de Formació Mèdica Continuada (CME/FMC) fins a favorits. També facilita que tots els vostres dispositius se sincronitzin automàticament.

 

Qualsevol dubte o consulta respecte l’alta o l’accés a l’UpToDate des de les aplicacions mòbils ens la podeu fer arribar al servei Pregunteu-nos de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya.