Scientia s'ha incorporat a l'OpenAIRE

Donant compliment als requisits específics sobre la informació bibliogràfica de les publicacions d'accés obert del Programa Europeu Horitzó 2020 - programa marc de recerca i innovació - el repositori Scientia, Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut, gestionat per la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya, s'ha incorporat al projecte de la Comissió Europea OpenAIRE (Open Access Infraestructure for Research in Europe).

OpenAIRE té com a objectiu promoure el coneixement obert i millorar el descobriment i reutilització de publicacions i dades d'investigació. La literatura científica dipositada a Scientia, produïda pels professionals i investigadors del sistema sanitari públic de Catalunya, des d'ara es pot consultar al portal OpenAIRE que conté més de 8 milions de publicacions científiques en obert de tots els estats membres de la Unió Europea, que provenen de repositoris institucionals, portals nacionals, agregadors i revistes electròniques.

openaire.png

 
Scientia, Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut, creat per Acord de Govern l'any 2015, és la plataforma digital d'accés obert a la literatura científica produïda pels professionals, personal investigador i docents que presten serveis en les entitats i centres que conformen el sistema sanitari públic de Catalunya. Si sou una entitat o un centre que forma part del sistema sanitari públic de Catalunya i voleu dipositar la documentació que produïu a Scientia, contacteu amb la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya per correu electrònic, scientia.salut@gencat.cat, o per telèfon, 93 227 29 39.

Tots aquells professionals i investigadors d'institucions ja adherides​ que vulgueu dipositar la vostra producció científica, contacteu amb el repositori Scientia, scientia.salut@gencat.cat